Om ParkZone | ParkZone
 
Om ParkZone Norge
ParkZone Norge har et større søsterselskap i Danmark. Selskapet er et av de ledende parkeringsselskaper i Danmark, med en daglig administrasjon av rundt 150 000 parkeringsplasser i hele landet. Herfra trekker vi på et effektivt apparat med IT, innovasjon og regnskap, og lang erfaring i parkeringsadministrasjon.

Vår norske avdeling har kontor i Trondheim og herfra utfører vi parkeringsadministrasjon for kunder i hele Trøndelag.
Vi skaper plass
Slagord, «vi skaper plass», er kjernen i vårt arbeid. Vi skaper plass slik at de som trenger parkering har muligheten til det, og vi skaper plass slik at våre partnere kan fokusere på andre ting enn parkeringsadministrasjon.

Takket være markedets mest innovative og kundevennlige parkeringsløsninger, sikrer vi effektiv administrasjon av parkeringsområder. Dette sparer våre partnere for tidkrevende administrativt arbeid og gir fornøyde brukere av parkeringsområdet.
Våre verdier

Alle i ParkZone jobber ut ifra samme verdisett. Disse uttrykker hva vi forventer av hverandre som kolleger i ParkZone, og hva omverdenen kan forvente av oss. Vi er:

  • Engasjerte
  • Serviceinnstilte
  • Løsningsorienterte
  • Ansvarlige
  • Innovative
Lang erfaring

Vi har lang erfaring i å levere løsninger og administrere parkering for alt fra mindre borettslag og butikker til kjøpesenter og sykehus.

Vår lange erfaring og omfattende kunnskap fra forskjellige parkeringssektorer, gjør at våre råd og forslag gis på et kvalifisert grunnlag. Derfor kan vi tilby de beste parkeringsløsningene.Vi tar oss av hele prosessen, fra etablering og vedlikehold til sanksjoner ved feil bruk av ditt parkeringsområde. Få en uforpliktende snakk om dine parkeringsmuligheter.
Bli kontaktet